Jul 4, 2010

Baby's Kicking

on the night of 1st July, buat pertama kalinya hubby dapat rasa our baby is kicking...i'm already feel it, dalam seminggu dua sebelum tu...tapi kicking yang biasa-2 ja...tak da la kuat sangat....hubby pun xdapat rasa time tu...tapi malam 1st July tu, si baby ni sangat la aktif...asik menendang ja...

then bagi hubby rasa, time hubby pegang perut, terus baby stop move...kesian hubby...tapi bila pujuk-2 si baby, baru dia move balik...senyum ja hubby dapat rasa...lagi satu, baby ni macam suka ja nak jumpa ayah dia...kalau time i kat opis, dia tak aktif sangat...bila petang ja, dia start kick sket2...tapi bila hubby dah mesej nak datang ambik i ja, lagi la aktif dia kick...macam tau-2 ja kan...

tak tau nak cakap apa...tersangat la happy to be mom...bertambah tak sabar bila tengok baby-2...hehe...itu ja la....

Tataa....


2 comments:

ken said...

take care =)

JarikuBerkata said...

thanks, ken =)

Post a Comment

Jariku berkata:

 

My Chenta Hati

Daisypath Anniversary tickers

My Precious...

Daisypath Happy Birthday tickers
Copyright 2009 MyPalace. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan